0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
بررسی تاثیر استفاده از بهداشتیار در اصلاح الگوی مصرف غذای سالم دانش آموزان
نویسندگان :
حمیده موسی زاده موسوی
1
رقیه حسن زاده
2
1- پیام نور
2- فرهنگیان رجایی بابل
کلمات کلیدی :
انرژی، مواد مغذي، تغذیه سالم، ميانوعده، تندرستي
چکیده :
هدف از این تحقیق بررسی عوامل موثر بر علاقمندی دانشآموزان به خوردن لقمهی مفید در زنگ تفریح بود. تحقیق از نوع اقدام پژوهی بود و با روشهای مشاهده، مصاحبه و پرسشنامه، به جمعآوری اطلاعات پرداخته شد. و پس از اجرای راه حل های پیشنهادی، مجدداً اقدام به گردآوری اطلاعات (شواهد 2) گردید و سپس اطلاعات موردنظر را تجزیه و تحلیل قرار داده و با مقایسه شواهد 1 و 2 اعتباربخشی و سپس گزارش ارائه گردیده است. با توجه به بررسي های انجام شده، علل بروز این مشکل در دانشآموزان، چهار عامل خانواده و همسالان و رسانه و مدرسه بود که راهحلهایی همچون آموزش خانواده، انتخاب بهداشت یار لقمه و تشویق بچهها موجب بهبود اصلاح الگوی مصرف غذای سالم دانش آموزان گردید در نتيجه علاقهی دانشآموزان را به خوردن لقمههای مفید و مغذی افزایش یافت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مدرسه؛آرمان شهر یا پادآرمان شهر؟ مطالعه موردی فیلم "انجمن شاعران مرده"
سارا ذبیحی - سیدطاهر قادری
مقایسه تاثیر ارزشیابی کیفی و کمی بر خودپنداره تحصیلی وخلاقیت دانش آموزان
فاطمه فاتحی - سمانه فاتحی
زیبایی شناسی قرآن در اندیشه و کلام مقام معظم رهبری
مهدی رستمی - رضا آقاپور - شعبانعلی رستمی
چگونه توانستم کلاسم را مدیریت و رفتار دانش آموزانم را اصلاح کنم؟
مریم برزگر
تحلیل مسائل آموزشی و ارائه راهکارهای بهینهسازی برای بهبود فرآیندهای برنامهریزی
سمانه اسکو - جمیله خوشخو
یادگیری مبتنی بر آموزش مجازی و مزایا و معایب آن
مرضیه کرمانیان
سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش
صدیقه منصورسمائی
رابطه آموزش ضمن خدمت بر توانمند سازی کارکنان آموزش وپرورش غرب استان مازندران
آزاده میرچی - فاطمه سیاه پشت خاچکی - حسینعلی تقی پور
بررسی سبک دلبستگی و افسردگی دانشجویان دانشگاه آزاد بابل
مینا ریخته گر - محبوبه علیزاده گودرزی
چگونه توانستم با تشکیل کلاس تقویتی، نمرات درس ریاضی دانش آموزانم را افزایش دهم؟
فروزنده نوروزی - جواد نوروزی
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.0