0% Complete
صفحه اصلی
/
پنجمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
شناخت تغذیه و بهداشت غذاهای کاربردی در دوران بیماری ویروس کرونا
نویسندگان :
مریم ربیعی
1
1- دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران
کلمات کلیدی :
رژیم غذایی ، فعالیت بدنی ، غذاهای کاربردی
چکیده :
ویروس کرونا covid-19 باعث مرگ و میر بسیاری از انسان ها در کل جهان شد.در این نوع بیماری ها عفونت ها و تضعیف سیستم ایمنی ، بدن انسان ها را بیشتر دچار مداخله خواهد کرد.بسیاری از انسان ها با قرنطینه دچار تضعیف روانی و کم تحرکی شدند . شیوه زندگی ، تغذیه سالم درکنار فعالیت بدنی ممکن است رویکردهای ضد ویروسی بیشتری برای سلامت عمومی داشته باشد و بهترین استفاده در این زمان برای خانواده ها جهت شیوه زندگی سالم و بهداشت تغذیه با رویکرد مجازی شدن آموزش می باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش معلمان در تربیت اجتماعی دانش آموزان
احسان اردشیری لاجیمی - اسمعیل بگرای - فاطمه زهرا بگرای
بررسی تاثیر آموزش مهارتهای ارتباطی بر احساس شایستگی و انگیزش پیشرفت دانش آموزان
پروین قنبرلو - زهرا اسدی - علی دودانگه - فاطمه عماری
سه گانه ی طلایی بازی در ریاضیات: بازیکن های فراگیر، کُنش های یادگیری و نمایه عمل در نتیجه
معصومه حسنی سوخت آبندانی - مریم یعقوبی
چگونگی مدیریت مدرسه با روش مدیریت جامع مدرسه
ملیحه صادقی - ابراهیم صادقی
مطالعه مدل ها ، بنیان ها و چالش های درگیری تحصیلی والدین
سیامک صادقی - داود غلامی
الگوسازی پیشران های بهره وری از استخرهای ورزشی بر مبنای خلق مزیت رقابتی و مدیریت ارتباط با مشتریان
حمیدرضا قزلسفلو - علی پیاده کوهسار - سارا کلانی - مریم ایمانی چمطاقی
پرورش تفکر خلاق با آموزش دست سازه های ریاضی
مهناز خنیفر
رویکردها و اصول فلسفه تعلیم و تربیت و جایگاه آن در سبک زندگی ایرانی
سید محمد حسین طبا طبا ئی - عالیه اویسی
بررسی حق اشتغال زنان با رویکرد نظریه سقف شیشه ای
هستی طالبی
بررسی محیط های یادگیری مجازی (PLE) دانش آموزان
مهناز خنیفر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.0